Saturday, February 13, 2010

anakku

alahai, bersawang dh blog nie
malas eh nk update, lg2 bila dh ada kt rumah nie
baca blog org je lebih, nk update blog sndri 2 hari pk nk tulis ape....hehehe

smpai rumah pagi semalam, around 4am
10 am dh kuar g jalan dh, dgn xmandinye....opppsss!!
pegi tgk baby boy, umurnya baru 7 hari, comel weyh....hehe
walaupon ada org ckp, bby smuanya sama......yeke? xprsan pn





then mlm td pegi pasar borong wakaf che yeh, nie 1st time pegi dgn my sis, sbb klau nk kuar mlm je mesti susah, ntah knpa kali ni dpt permission....hehehe


oh, lupa nk bgtau, tournament bowling ari tu, group kitorang dpt 4th place, ok la 2 kn, last2 minit bnyk plak group yg terer2 join......bg kt diorang la....^_^

laptop pn dh ok, abis rm120, kalau xok jgk mmg cari pasal la kn....
katanya board ventilation kt dalam smua dh tersumbat, sbb 2 cepat panas.....


lastly

HEPI CHINESE NEW YEAR & HOLIDAY TO EVERYONE











p/s: plan sr....jd ke x, xtau la
*********************************

3 comments:

Snowwhite Zone said...

happy holiday!

btw, salam kenal, xchange link? n follow me ok?

chezzem said...

Hahaha, tawu pun ape rasenya malas nak update.

and yes, baby suma sama :p bila org tanye ikot muka sapa, macam erk, entah? hahahaha

nAdiEy said...

snowwhite zone: hi, slm kenal jgk, okeh, nnti kite follow n link k....hehe


chezzem: haha, 2 la psl, lebih kurg je muka bby nie.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails