Saturday, February 27, 2010

Can I have this one please.......



kelmarin masa tgh tgk profile suezack kt FB, katenye berkenan handbag kt blogshop
aku dgn gatal tgnnyer telah meng'klik' url yg ada kt citu
aduhai, rambang mata aku nie, kena pkai sunglasses bg blur sket pon ada, semua cantek2 okeh, tp harga pon sgt cantek
http://www.emocutez.com


but my eyes only on this one
yg nie jer yg murah sket, yg lain 3++, yg ni pon 10x kena pk....haha










aku tgh bt muka kesian kt org2 yg aku syg, even diorang xnmpk pon xpe, bila bace ni imagine jela muka kesian aku eh....hahaha, aku nk sgt purse nie, support rm10 sorang pon xpe....harga die RM190 xmasuk shipping lagi, so dlm 2++ jgk la....
http://www.emocutez.com


tp xpe, aku tau expected answer diorang ape

"weyh, xdok hok mahal lg ko????"(nie nada perli)
"purse aku koyak rabak pon xbeli lg, nk support hok org plok"
"nadiah, simpan la duit 2 sket, nnti nk mkn ape, mkn purse 2?"(perli jgk)
http://www.emocutez.com

xpe, aku akan berangan selagi xde org grab purse nie, klau dpt green light mmg aku rembat terus, bila dh sold, aku akan lupakan die (ayat sedih la plak)


kalau korang rasa mcm nk jadik mcm aku skrg nie, klik kt sini
kalau korang punyer poket memang selalu tebal memang aku sarankan korang tgk, xrugi, duit bnyk xguna bt ape kn???hahaha, kalau setaraf mcm aku jer korang kena kuatkan iman dulu....




kata org kalau dh berkenan rembat aje, nnti xleh tido mlm
mmg aku xleh tido mlm pon, teringat kt ****



http://www.emocutez.com











p/s: tiey!!! nnti tunjuk ko ma, tgk die berkenan hok mane...
**************************************

11 comments:

..Oltromen solehah... said...

make purse,mace sedak..~

ado perisa gapa lagi Nadd??

hehe..peace~

apik pehe said...

oloo looo looo..ciannyer dak ni..hahah

nAdiEy said...

oltromen solehah: ojie, sedak2, bnyok perisa ado, epal, oren, grape, mace2, bulih pilih....haha

apik pehe: cian je ker apik?? tlg beli la, haha

tiey said...

lawaaaa...tp panjang lah...
bli la weh...bakpo nk kena tunjuk ko ma?

nAdiEy said...

tiey: ado hok pendek, mu nok???haha

kot2 ma berkenan ko, ado bnyok purse comey2 situ....hehehe

US mali tue....

Kuwe said...

standet barang fossil.
meme lagu tuh lah rege ore kata.

nAdiEy said...

kuwe: beli la 1 ko aku....haha

ila-ali said...

Kat sini pun ada banyak purse cantik2. US mali jugak.

http://getstylo.blogspot.com

tiey said...

mg nk bli ko ma ko? ado hok pendek..comey jgkkk...weh bnyk handbag lawa2222222......gilo meta..

ruponyo anak kucing ado laaa...2 ekor..kaler supo mok dio jgkkkk

nAdiEy said...

ila-ali: hehe...xleh lawan

tiey: haha, kalu aku tgk pon gilo dh, mu mesti lebih2 lg gilo....kalu ma berkenan, bulih jgk kalu xmahal sgt, hahaha

aloh, perut besar supo bas, 2 ekor jah??? hahaha

lankapo said...

hehe mmg cantik2 nasib baik wife tk thu
muha ha
klu tidak..nayaaa
syyyy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails