Thursday, March 4, 2010

0uch!!


yup!!! minggu nie sgt menyakitkan
zahir dan batin

projects and presentations are piling up.....notice the 's'???
maknanya bukan 1 tp bnyk lah....eh!! ini basic, xbgtau pon org dh tau
http://www.emocutez.com

semalam sakit, hari nie pon sama
sakit=nightmare
semalam??

masa nk pegi lab, aku letak tgn kt perut, mcm org pregnant gitu

boy: nad? nape? ada baby?
me:nape? nak jd bapaknye?
boy:???speechless(sambil gelak)

(pardon my rudeness)

bukannya ape, kalau layan nnti ntah smpai kemana die bwk cerita tuh..kadang2 aku mmg suka letak tgn kt perut mcm 2...nk ckp habit, bknnya selalu.....then masa lab plak, partner aku punyer xjd, aku punyer lak kena stir solution sampai sejam lebih, ini dh jd exercise sendi tgn nih, org lain punyer 30minit dh siap.....pkul 5 pon xsiap lg, smpai En.Nizam(lab assisstant) yg tolong stir, nasib baik ada precepitate, kalau xde mmg menangis aku kt situ, bt letih jer.....okeh! nie 1st time aku siap lab pkul 5 lebih, org lain siap bye2 masa nk balik....cisss!!
http://www.emocutez.com

today, letih nk mati
act kitorang as 3rd year edu student kena g bt research kt school
masalahnyer, surat kebenaran pegi sekolah baru keluar minggu lepas
minggu nie semua school reject ktorang yg nk g bt research
aku dh ckp dh sblm cuti CNY ari 2, bt questionnaire siap2, ps2 aku boleh bg kt mak cik aku, nnti mak cik aku bg kt student die, tp xnak dgr ckp aku, skrg ni mak cik aku jgk our last option....aku dh bgtau awal2 dh, anak beranak aku majoriti cikgu, xpayah susahkn diri pegi sekolah kt penang yg banyak songeh ni, bukannya aku xpenah kena, penang la paling susah nk masuk sekolah bt project...dh kena baru tau kn....ambik kau!!

*again, pardon my harsh words*


so, malam nie aku balik rumah nk settlekn benda alah, nasib baik ada tiket bas
malas nak main pos2 dh, alang2 boleh balik rumah kn2??hehehe
tiket bas pon 1 hal, sg.nibong yg boleh sampai dlm masa 5 minit 2, aku ambik masa sejam nk sampai, sabor jela pak cik bas weyh.....eh! bukan! aku yg xtekan loceng, sape suruh xtekan kn, sampai bayan baru, baru la terhegeh2 nk turun, bukannya ape, sejuk dlm bas tu, kalau turun panas, hahaha, alasan semata-mata.....xpenah naik bas 308 weyh, mana la aku tau.....
http://www.emocutez.com


semoga semuanya selamat
amin






*i am seriously2 'merajuk', dont even dare to show that u care anymore, malas nk melayan dh*



owh!! one more, one more!!!
do u remember about the incident in the bus??? here
there's an incoming call, the moment he talk n said his name, i hung up
OMG, jauhkn die dr aku
http://www.emocutez.com











p/s: weekend=cupcakes+carrot cake+sofbol......boleh x???
******************************






4 comments:

tiey said...

cupcake can but carrot cake xse... bnyok songeh nk buat tp kl mg nk bt orait jah....

nAdiEy said...

haha, tgk la dulu gano, nk tgk banyok songeh lagu mano...

apik pehe said...

weii..jgn la marah2..nnti makin tua..muke pon da cepat kedut..haaaa

nAdiEy said...

apik:hehe, xmarah sgt pon, skit2 jah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails