Monday, March 22, 2010

PUAS ATIE ^_^


ye!! saya puas ati ari nie.......http://www.emocutez.com
puas ati dpt pakai spek 3D tadik.....huahua, ye2, saya tau, saya jakun, dh 2 nk bt mcm mana kn....1st time, kena la tunjuk style jakun tuh....hehehe, suezack dgn che ama pon join style jakun.....kikiki

tp kan, 3D muvie mmg xde subtitle ke? saya jadik org LONDON jap td, phm xphm pon ada....tp buat2 phm jela, ckp student APEX kn, xkn 2 pon xphm......waaaa
oppsss!! saya bukan batch student APEX......

ok, saye punyer komen....disebabkan ada scene yg saya xphm disebabkn loghat LONDON diorang, scene 2 jadik boring.....baru saya perasan, kecik2 dulu selalu tgk cite ALICE IN WONDERLAND, tp xtau ape yg sbnrnya die nk cite....saya just ingt alice kejap besar, kejap kecik.....masa 2 budak2 lagi, dgn rabbit yg boleh cakap tu, mesti la suka tgk kn......kalau muvie nie tgk yg biasa jer mesti xbest sgt, rating biasa2 jer.....kalau nk rasa best, tgk yg 3D okeh.....



faveret character of all time....comel sgt2
mcm btul2 depan muka tadik, nk peluk2 jer
http://www.emocutez.com



oh, ada jgk yg snap tadik.....credits to suezack ^_^





so, lepas nie boleh la tgk HOW TO TRAIN YOUR DRAGON plak kn
http://www.emocutez.com





uh, saya nk balik 1st april, boleh x org2 kt rumah?














p/s: kalau saya xde kereta smpai sem2 depan cmne??
****************************************

7 comments:

tiey said...

aku xdok!

nAdiEy said...

waaaa, mu g mano!!!!

tiey said...

aku sedih...nk lari dok jauh2

edda(",) said...

wow.. best ke?? nak tgk gak la.. tp kena pkai lences dulu la b4 nak pkai spect 3d tuh.. huh

Sharinginfoz said...

memang seronok sakan ke ngan citer ni???

Bayar Kad Kredit 5%

Keropok Terengganu

nAdiEy said...

edda: hehe, best tgk 3D je, cite 2 biasa2 je

sharinginfoz: sronok sakan sbb 3D jela...hehehe

faeznaem said...

citer hoe to train ur dragon best!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails