Monday, March 15, 2010

Alhamdulillah.....^_^


waaaaa, dh 100 dh followers ku....huhu
tq2 kerana sudi follow blog yg ntah pape nie
http://www.emocutez.com

eh! sebenarnya bukan nk ckp psl nie
nk ckp psl td, Alhamdulillah td dh abis dh mengajar psl polymer tue
lega giler bila dh abis nie, jp lg nk tido puas2, dh lama xtido siang weyh....hehehe


tq to kawan2 yg sgt active dlm kelas tadik, kalut nk control diorang smua nih, ni mesti sbb aku ckp sape boleh jwb soalan aku bg pisang, smua nk jwb soalan sbb nk dpt pisang tuh.....hehehe, sori to sape2 yg xdpt pisang 2, pisang 2 memang xckup untuk 20 orang.....

tadi ada bt activity simulation, suruh diorang form polymer guna plasticine, bila dh abis discuss, polymer 2 jadi mcm nie....haha, kreatif betul la korang nie.....








nie masa activity lain plak



khusyuk mek ni melukis.....




xsuka sgt nk ajar kimia nie, susah sgt nk bg student phm.....
tp sgt suka ajar fizik, senang jer student phm.....lgpn fizik senang nk tunjuk concept, kalau kimia mcm mana nk tunjuk chemical reaction 2 occur??? pakai microscope????


kesalahan cikgu ari nie:
-polysacharide 2 polymer la weyh, nama pon ada poly kt depan tuh, confident je ckp x kt student td, kn dh kena sound....hahaha

-rain coat made of PVC ye.....aku jwb plastic td, tp kn Dr, rain coat yg saya beli kt 7E mcm plastic je.....hehehe


conclusion: cikgu belum cukup knowledge.....
http://www.emocutez.com




legaaaaaaaa...........jom tido
harap2 petang ni xhujan, nk g main!!!









p/s: nk ckp ape ek???
****************************




13 comments:

maira adreanna said...

wahh rendu nye nk maen2 plastisin hahaha comel :D

nAdiEy said...

hehe, kejap je bleh main bnda nie, ps2 boring, xtau nk btpe dh.....hehehe

Kuwe said...

guru cemerlang.
murid terbilang.
memajukan wawasan.
teras perpaduan.

fiiQ said...

hahaha !
byk la plastik ;D

chugie said...

cantik! memang kreatif lah korang ni..

nAdiEy said...

fiiq: hahaha, :)

chugie: haha, bdk2 xcukup matang lg...

~amalina~ said...

nadiey ambik kos per yerk???;p

nAdiEy said...

amalina: sains dgn pendidikan....insyaallah jd cikgu la nnti, nk jd ape lg kn....hehehe

MineMixs said...

da lame xmaen plastisin..
dulu harge 50 sen sekotak..:P

nAdiEy said...

minemixs:waaa, murahnyer, saya beli RM1.30 sekotak....mahal2

MineMixs said...

i2 harga mse sek rendah ari tu..da lpe la 2..hehe
minyak naek=hrge plastisin naek,
gula naek=plastisin pn naek jgk,

hmmmm..

nAdiEy said...

xingt lgsg la....hehehe
ape kaitan gula dgn plastisin???
kalau minyak yela.....

MineMixs said...

Ntah..
ha mcm ni..kaitanye-harge same2 naek..hehe :P
btol x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails