Tuesday, March 30, 2010

ape LELAKI nak????



semalam aku kuar lagi
che ama n suezack nak tgk EVOLUSI KL DRIFT 2
tp aku xjoin 1x la, dh 2 ari straight aku tgk muvie, gile la kalau tgk lagi, lgpon aku mcm xminat sgt nk tgk....so diorang je yg tgk, aku merayap sorang2.........


merayap bukan xde hala tuju, ada...
hajatnye nk carik besday present untuk my other half
pusing2, smpai aku pon pening nk pusing mana lg xtau dh, tp 1 habuk pon xde yg aku berkenan nak beli, tambah lagi aku pon xtau nk bg ape....aku tau die nk PS3, tp xkan la aku nk beli weyh, kena lepuk sekali baru tau.....bukan org lain, die jgk yg lepuk kg.....


so, APE LELAKI NAK???

kalau rajin bg la cadangan yer








p/s: makan piza free
****************************************


14 comments:

ha chemo said...

klu mcm kasut,bju,jam,wallet or belt sume cm da lgkap kn..huhu
bagilah sumthing cute plak..cupcake,card(buat sndrik) n keychain..hehe

luna_e said...

yep...ape kate u buat cupcake ke choch cake ke pade die...

nAdiEy said...

ha@luna: memang ada pk, tp kn nad dk hostel, cmne nk bt smua 2...anyway tq! hehehe

Kuwe said...

kasih sayang.




kehkehkeh. simple dan bernas.

Zue said...

mmg susah nak cari hadiah utk lelaki.
sekarang pun tengah fikir nak bagi ape kat bf sebagai bday present die awal bulan depan..

nti kite tukar2 idea eh? ;)

nadja said...

mekaceh menjenguk walaupun tak der kumen. ehhehe lelaki..?? cuba kasi underwear ker.. atau shirt ker..

zafa said...

betul cakap kuwe..kasih sayang,,,xpom beli je PSP

nAdiEy said...

kuwe: haha, jwpn mu aku suko...tp gak, payoh la, kasih syg ni unmeasurable....

nadja: underwear??? hahaha

paeh: PSP ado doh, dok gatal nok PS3 plok 2.....tp gak, fulus la wei....haha

C.e.T.o.T said...

psp ok gak.. tapi psp tu kejap je dieorg main.. mcm cetot belikan hubby ps2..awal2 je beria..sekarang da jadi pusaka.. kekek

beli jam, suar? baju? curflink? wallet? kasut? sliper? handphone ? thumbdrive? hehe tgk ape yg die xde... hope leh membantu... :)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

hati laki2 mmg susah diduga.. cuma tanya dia dia nak apa huhuhuhu

nAdiEy said...

cetot: betul2, skrg die pon mcm xlayan dh PSP tuh...tq2! semua membantu, tp dri sndri yg decide,....huhu


fairullah: ha! tau xpe....dah puas tnya dh, die ckp xpyh bg pape, tp xkn la xbg pape kn.....pening2 ....anywy....tq!

DIVA said...

alar cekguuu~ ajak sajer itu bday boy makannngg.......` belanja bday boy ituuu~ heee~ ^__<

zafa said...

bagi je duit suh dia beli sendiri.lagi sene

nAdiEy said...

siti: dh puas dh makang....hehehe, incik deco dpt ape??


paeh: kalu gewe mu wi duit suruh beli sndri, mu ambik ko????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails