Sunday, March 21, 2010

ALICE U'RE BACK!!




alice, u're back!!!
itu la yg bnyk giler aku dgr masa tgh ber'blogwalking' kt blog2 korang td (korang 2 sape???) korang2 yg bergelar blogger la.....itu nuff ads kn, bnyk gler yg psl muvie alice nie......blog sape yg aku singgah td mmg bertuah (kenapa??).....hahaha, sbb aku view trailer smpai abis.....abis la aku punyer usage berukband nie, tp xpe, untuk korang semua......ceeehhh



ckp psl cite alice nie, nuff mcm tau jer esok aku nk g layan cite ni, okeh cite nie is my first 3D muvie.....avatar pon xtgk 3D.....sebelum aku meninggalkan bumi Penang nie, kena tgk jgk muvie 3D.....padahal setahun lg kena bermastautin kt cni......hehehehe



ari nie agak hepi smpai bgn tido je terus melayan blog korang2 semua
walaupon mlm td ati nie terguris bt seketika
"kenapa baru ckp xnak sdgkn dh lama bgtau"
huh! saya merajuk! celebrate sorang2!
http://www.emocutez.com














p/s: ingin membawa hati yg lara nie kerumah
************************************


12 comments:

MineMixs said...

xsaba rsnye nk tgk alice 3d..huhu

ari tu ade tgk avatar 3d..
memang berbaloi..:)

nAdiEy said...

minemixs: huhu, jom g tgk....frust xleh tgk 3D yg avatar ari 2 la yg nk g jgk tgk alice.....

MineMixs said...

jomm..rugiii xtgk avatar 3d tu..
sye ske efek pokok bercahaye time mlm 2..memg masyukk..hehe

tgk trailer alice 3d pn da rs ke'gempaqan'nye..:P

nAdiEy said...

tp rsanya lg best kalau tgk avatar sbb bnyk action.....huhu, rugi!!!

a kl citizen said...

salam kenal...

selamat menonton...
kirim salam kat cik alice

nAdiEy said...

a kl citizen: hi, hehe, bleh ek krim slm kt cik alice?

tiey said...

mg nk balik lg????????





sila la...sila pulang sblm aku xada di rumah..harap maklum

nAdiEy said...

waa, mu nk g mano???? bilo???

LUVLYDIYANA said...

sampai sekarang tak sempat lagi nak tgk..grrr grr

icee-yah said...

hai..me pon tak dapat tgk yg 3d punye..next time myb..sob..sob..slam perkenalan..jom tukar link:0

Michiko Pieces said...

nadiah...
best ke cite ni??

nAdiEy said...

azah: hehe, best la jgk, tp xde la best kaw2....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails