Thursday, April 1, 2010

Orang lain dah lama dapat......




disaat jari2 nie nk taip report research project yg kena antar khamis depan, masa nie la jugak ape yg nak taip 2 tiba2 blank *alasan2, so ape lagi, layan blog lg best......
http://www.emocutez.com



bile ntah dapat award nie, mmmm, 2 hari lepas kot....BEAUTIFUL BLOGGER AWARD.....means tuan punyer blog la yg beautiful kn, kn, kn??? hahaha......kalau beautiful blog memang sah2 la blog aku nie xlayak dpt......guna template blogger yg memang dh ada je pon, org lain punyer lg gempak.......tq kepada CIK DIVA yg bg award nie......cik diva ni memang betul2 beautiful, aku yg biasa2 ajer *mengecikkan diri....
http://www.emocutez.com






Here the rules to accept the award:
1. Thank & link the person that gave you award.
2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
4. State 7 things about yourself




7 things about myself

~sangat2 la degil
~kuat merajuk
~saya sgt boros (pmpuan mana xsuka shopping???)
~someone ckp saya lemah tenaga dalaman, mana ko tau?? aku kuat la, haha
~pantang orang ajak g jalan2 cepat saja kaki melangkah
~sgt suka budak2, esp my powerpuff girls
~my addiction=mr SH@hRiL





xnak bg kt sape2, rasanya almost everyone dh dapat, kalau ada yg xdpt lg sila2, jgn malu2......baby dh dapat blom? kalau xdpt lg sila ambik....heeee







ingin kembali kepada report, tp citer korea lg interesting....so korean drama it is....hehehe
http://www.emocutez.com








p/s:comel la plak die nie
************************************







2 comments:

suEzaCk said...

happy birthday dear..
ehh silap..wakaka
happy birthday awak !
jaga kawan sy elok2..
ngeeeeeeee~ :D

nAdiEy said...

ish, ni silap entri nih...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails