Tuesday, April 20, 2010

2 ekor yg saya sayang



Assalamualaikum, hi, hello........saya tau, dh lama giler xupdate, more than 2 weeks rasanya......terlebih rajin, sbb 2 xupdate, rajin gile2 sampai xtido malam beb......hehehe, konon2 rajin study lah 2.....dh lepas dgn my first paper smlm, paper C++.....paper ni memang baik punyer la, sampai tertido kt exam hall 2, ditambah dgn aircond yg sejuk, memang layan la....kite tgk jela mcm mna result nnti, OK or KO......malas nk pk benda yg dh lepas.....
http://www.emocutez.com


during study week saya balik rumah, konon2 nk try study kt rumah la kn, habuk pon xdak la beb.....even notes ada kt sebelah pon, pandang sebelah mata pon xnak....even tgh boring gile xde benda nk bt pn, notes 2 buat2 xnampak jer.....last2 notes 2 hilang dari pandangan mata dihempap bantal2.....hah! ambik engkau, sbb 2 la boleh tido dlm exam hall semalam....padan muka tuh!
http://www.emocutez.com


1st thing in the morning saya akan carik dua ekor nie
my new sweethearts lah.....yg ni la yg degil, yg suka kecing merata, yg menyejukkan ati, yg menenangkan ati dikala duka....hahaha, ayat xleh blah........rindu dgn dua ekor nie, any cats ada mcm power yg bleh buat kite xingt pada problem sekejap.....untuk cats lover jelah, kalau yg mmg xsuka 2 bt xleh bt ape la kn.....






owh, buat2 xnmpk la cage yg mmg semak itu, diorng suka mengamuk bila masuk cage, bila dh mcm degil sgt xdgr kata, cage jela solution yg ada, ps2 dk mengamuk dlm 2, bila letih mengamuk, tido....



bila tido xleh xberteman, mesti nk bertempek jgk....bila dh besar nnti bertempek jgk ke ek?



suka sgt snap gambar 2 ekor nie.....harap2, 2 ekor ni akan bertahan lama....rasa mcm dh terlebih attached dgn 2 ekor nie........semoga sihat selalu, sis kt rumah, jaga 2 ekor ni baik2.......hehe
http://www.emocutez.com



doakan saya supaya rajin study
sbb skrg saya rajin tido
http://www.emocutez.com






p/s: saya dh naik pangkat.... =p
*********************************

10 comments:

~zara~ said...

comey nyew kucin

tiey said...

dukacita dimaklumkan...one of them had been given away..by mom..not me..

nAdiEy said...

waaaa, bakpo2??? nk mrh, nk mrh.....aihhhh

nn said...

mereka sangat cute!!

Juz Call Me Sharz said...

eeeee...comelnyer!!!!! :D

fauzus said...

oohh gosh harini blogwalking rmai juga i perasan ade entry pasal kucing...and i lovee cats so much...we used to have more than 10...i lah yang selalu bawak diorng p vet klu sakit but now since lack of time i tak bela kucing my mom ade bela...

nAdiEy said...

nn: yup2, cute kn...hehehe

sharz: kucing smuanye comelll...hehe

fauzus: waaah, banyaknye kucing....my mom xsuka sgt kucing2 nie, die malas nk jaga, 2 pon sbb my siblings syg kt kucing 2, xleh nk bg2 kt org....hehe

nAdiEy said...

nn: yup2, cute kn...hehehe

sharz: kucing smuanye comelll...hehe

fauzus: waaah, banyaknye kucing....my mom xsuka sgt kucing2 nie, die malas nk jaga, 2 pon sbb my siblings syg kt kucing 2, xleh nk bg2 kt org....hehe

nc said...

Omigosh..they are tooooooooooooo cute :)

CMA said...

sgggt chumel:)
sebaya kucing sy kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails