Sunday, April 4, 2010

JOM lah...



kenapa mood still xdatang??? even selasa nie ada 2 test, C++ plak 2...calculus xpe, C++ nak jawab ape???? eh mcm pantun plak.....haha, hari nie dk depan laptop dr pagi, half report pon xsiap, baik punyer budak kan, since xde yg volunteer nk jadi perotan, so kerja pon slow la.....tp bab2 tgk citer cepat, dah abis 28 episode citer korea dlm masa 3 hari....brilliant2, kalau la study mcm nie, sure dpt 4.0 flat lah...teringat pulak ada someone ckap kt batch kitorang "kamu la batch yg dpt 4flat kt matrix tp kt cni 3 pon xsmpai"....ha!!! kami la 2 puan2 ye......totally 360 degree dunia berpusing, xsama dgn masa matrix ok.........jgn samakan situasi itu, matrix is a much better place than university(USM)
http://www.emocutez.com


ini adalah tarikh2 penting bagi bulan April and Mei nie
kalau berminat untuk join skali boleh, jom!


19/4/10 9am-12pm
C++ programming


28/4/10 9-11am
Chemistry teaching method


3/5/10 9-11am
Physics teaching method


6/5/10 9am-12pm
Calculus 2



this time around hidup akan jadi kelam kabut, malam jadi siang, siang jadi malam, saya maybe jadi burung hantu buat seketika, mata makin lebam.....so imagine sndri mcm mana life student yg xbest and papa(poket kosong) nih.....aihhh
http://www.emocutez.com

lepas abis exam saya berharap boleh balik, tapi kalau ditakdirkan saya dh rakan2 diterima untuk join MASUM, so 2 3 minggu jgk la kena berkampung kt USM nie, balik dgn muka yg hangus dan pekakkan telinga buat 1 2 minggu dr suara2 yg akan sumbang itu
http://www.emocutez.com


so guys yg nk bt reunion ke ape ke, sila bt lambat2 sket yer, make sure saya masuk gambar, xksh muka hangus pon....hehehe
http://www.emocutez.com










p/s: sisters, will be home on friday...hehe
*********************************************

7 comments:

saya_arief said...

c++ bez..
tp java ag bez..hoho.

Mr Rulez said...

uit..nie stdnt yg gempak2 tp cuma ilg mood stdy jap..hehe
alaa..biler ag nk gelapkn kulit..;)

nAdiEy said...

arief: bez???? aiyo, dtg ganti saya lah...hehe

mr rulez: hehe, ye2, mmg ilang mood pon...

hehe, betul, betul betul, bila lg kan.....

tiey said...

jumaat br balik? ko jumaat smpai?

nAdiEy said...

jumaat smpai la...mcm biasa....

puteri said...

programming.... arghhh hancur...xsuka2 c++...:P

Michiko Pieces said...

C++ programming tu ape?
eh nad, awk wat course pe ehh??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails