Thursday, June 3, 2010

musim mengawan

sila jgn pikir yang bukan2 dgn title diatas, cuti sekolah tiba lagi, dan jemputan majlis kawin berlambak2 sampai my mom pening sempat x nk pegi semua 2, sedangkan sedara mara terdekat pn ada majlis jgk, priority mesti sedara mara kn????



minggu lepas, one of my cousin, kak zura melangsungkan majlis perkahwinannya.....saya dgn kakak tetiba rajin tolong2, tapi main jgk yg lebih....hehehe
http://www.emocutez.com




jgn tertipu ok, saya xpegi kenduri dgn attire mcm 2, masa nie just sesi main2, try pelamin....hehehe



yang ini baru betul...hehe, cousins yg jarang jumpa, bila ada majlis besar2 baru la jumpa, sembang2, bergambar mcm nie, kalau x susah nk jumpa......






budak senget! haha......oh! ini my sis.....http://www.emocutez.com




suka sgt tgk combination white dgn green, cantik sgt....mmm, kawin nnti nk green n white lah, boleh? hehehe, berangan lah kamu.....kenapa gambar pengantin xde? sbb kami rasa kami lagi penting dari pengantin, kn3? haha
http://www.emocutez.com



udah la, ari nie ada jualan gudang kt parkson....jom!! bab2 shopping nie cepat aje.....
http://www.emocutez.com







p/s: xsabar!
*************************************

4 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

cantik laa pic kedua tuh..cam serasi je background dgn korang...

nAdiEy said...

hehe, tq2, suka sgt gambar 2....

tiey said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhh...comelnye akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...sila buang!

nAdiEy said...

maaallllaaaaaahhhhh!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails