Wednesday, June 9, 2010

engagement


penyakit procrastinate mmg makin teruk dh, entri yg pendek mcm ni boleh pending 2 hari, upload gambar je dulu, ps2 peram sampai mood datang........bagus! anak dara pemalas!
http://www.emocutez.com



ini maybe entri last yg ada kaitan dgn kawin or bertunang.....untuk musim mengawan nie lah....7/6/10, hari pertunangan my cousin, ayie dgn kak azwa........
















susahnya nk snap gambar bila ada dua photographer tambah lg bdk2 kecik yang nak ambik gambar......kalau ingt2 balik, 2 org photographer 2 mcm sabar je xdpt angle nk ambik gambar, nk mrh bdk2 kang rosak majlis pulak

http://www.emocutez.com

ps2 mcm tetiba je terpikir, turn aku nnti sorang cukup lah, yg ni mcm berebut nk snap, ps2 bla bla bla bla..............ok, turn saya entah bila, tp xsalah ada dreams psl kite punyer majlis kn, rasanya almost all women mcm 2....ok, saya dh termasuk dlm golongan women, bukan girls dh.....erk???
http://www.emocutez.com





this is my new fav lah, 1st time jumpa anak sepupu nih....haikal, sgt2 comel n sweet, kalau die senyum, cair la beb..........hehehehe







errr??? kan bagus kalau my cousin pakai baju melayu kn?









p/s: benda yg xelok jgn ditanya, nanti hati terluka http://www.emocutez.com
************************************************









5 comments:

Tn.Punya said...

wah selamat bertunang.......

http://myvitrd.blogspot.com/

sHaH said...

ala.. blog camni yg sy ske.. update simple2 jek..

pastu buat perenggan ngan gambo2 lawa..

sedap mata tengok..

jgn la malas2 blog..


sy nak baca la..


*dtg2 blog awak, pepandai nak ngarah plak kan? hehehehe..

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye.
miq datang melihat pasangan bertunang.
simple je lelaki tu pakai.
ngeee.


jom komen entri terbaru miq.
ada best ni!

hans said...

aku plak yang tak sabar nak kahwin nih
hahahaha

Tina Farhana said...

mati2 ingat nadiah yg tunang tadi..
btw, i followed ur blog, can?
hee..gedik plak tnye ek.hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails