Tuesday, October 20, 2009

nightmares




seroiusly???

:52:

mcm xpecaya ape yg jadi mlm td
berhari-hari jugak la risau psl nk balik USM
since that guy knows that i'm leaving last night


masa naik bas, berharap gile ada org dk sebelah sebelum smpai tanah merah
luckily someone from pasir mas seated next to me
laki jgk!!
tp since ada member die kt seat sebelah, die xkan bt pape la kn
okeh, lega
lps 2 trus mati, ngntuk gile



then masa smpai tanah merah
terbukak la mata, then nmpk someone
OMG!!! its him, it is really2 him
then trus pejam mata balik buat2 tdo
seat die just in front of mine
die panggil2 jgk, tp buat bodo jer
then die bgtau laki kt sblh aku 2 yg aku nie kwn die
please okeh!!!!bila ko kawan aku ha?????
then die tnya laki 2, dtg dgn aku ke?????
x la, aku xknal die pn
aku berharap sgt2 die x mintak tukar seat dgn bdk sblh aku ni
luckily die xckp pape
aku ape lg, smbg tdo la



laki sblh aku ni pn 1 hal, tdo 2 xleh dk diam kepala 2
konon-kononnya mcm nk ltk kepala die kt bahu aku
mcm nk tolak biar jatuh terus pon ada
then die sedar kot, terus die paling badan sebelah sana
okeh!!! ko lg baik dr bdk kt dpn tuh
tq2
:10:


masa stop kt grik pn 1 hal
die sruh bdk laki sblh aku ni kejutkan aku
ape ke hal plak weyh???
die ajak aku pegi minum, aku bt bodo, sambung tdo balik
then nature calls la plak
xleh thn dh
main sorok2 plak kt toilet tuh
aihhh, letih btul la nk mengelak dr bdk nih


nasib baik nothing happens last night



mintak sgt2 aku xkn jmpa die lg dh
:19:

















***************************************************

4 comments:

irfat said...

selamat kembali ke usm,,

waduh,,beghak gak kes mu nih..hoho,

nAdiEy said...

hehehe, agak berat jgk la....

CiK ANiey said...

huhuhu...
bakpo niii nadiah eh??
nightmares bakpo???

nAdiEy said...

huhu, seperti yg ditulis....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails