Tuesday, July 13, 2010

FOODS


i love cooking, tapi.......xpandai sgt....hahaha

these are some during holidays ari 2



these cookies terasa nk buat bila tgh tgk blog kak shaleen, terasa gatal tgn nk buat, xde la susah mna pon, but since kak shaleen xde bg measurements, kena google jgk la, in the end it turns out delicious!hahaha...here is the "$250 cookie recipe"





haaaa, mesti korang ckp, dh buat biskut raya dh??? hahaha, xde la, untuk mkn2 jer, since raya nnti mesti xsempat nk buat semua ni, buat la awal2, mkn bnyk2.....senang jer nk buat nie, kalau nk resepi ada kt sini




choc cupcakes, and this one i always fail dgn jayanya.....aihhhhttp://www.emocutez.com




recently, sedap! kedai mali la......http://www.emocutez.com










p/s: saya mahu kerja, boleh?
****************************************


7 comments:

Queen said...

yang atas tu macam biskut famos amos kan...raya ni nakbuat la dgn adik2..agagagga

Tina Farhana said...

woww! sedap nye tgk cookies nadiah wat. nk ckit! hihi :D

nAdiEy said...

Queen: yup2, famos amos, tapi saya xletak grated choc la.....try la, best!hehe

tina: bulih2, kena pos g egypt ke???haha

a kl citizen said...

pandai lah ni...
saya lagi tak reti

terbaru dari saya : makan pil

yui92 said...

sedapnya nampak~

nAdiEy said...

a kl citizen: haha, main campak je 2....

yui92: try la, ape lg...hehe

teddyuna said...

wa mnyak sedap la.. terliur i.. ahax..=P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails