Sunday, July 25, 2010

weekend yang produktif....



ececece.....title mcm perasan baik...hehe
ok2, pengakuan la, 2 minggu sudah kelas bermula tp semalam baru saya buka buku study, baik x? baik x? budak pemalas memang mcm ni, jgn tiru, biar saya sorang jer yang pemalas ok! masuk lecture je masing2 buat muka blur ape yg lecturer cakap, budak chemistry memang mcm nie, bila lecturer tanya ada soalan ke x, masing buat2 paham, dh ready nak pikul beg keluar lecture hall....kadang kesian jgk tgk lecturer xde orang tanya soalan pon, even masing2 sejam buat muka blur, try study Inorganic Chemistry Level 300 kt USM, baru la anda2 paham kenapa saya blur bila study chemistry
http://www.emocutez.com




tapi minat untuk study materials chemistry datang bila baca note and tetiba mcm paham "0oooo, mcm ni", rasa mcm dh lama study chemistry tp xdpt pn "0oooo" 2....meaning, paper2 sebelum ni memang saya xpaham la 2......paham2 jela bila belajar benda yang saya xakan ajar budak2 bila kerja nanti, malas! kalau diikutkan sepatutnya saya jadi chemist bukan cikgu....hehehehe
http://www.emocutez.com



assignment yg due in 2 weeks dh 90% completed, yeay!!! (riak la 2)
seronok belajar bila paham, kalau x nk buka buku pon malas, assignment pon main copy paste je.....
http://www.emocutez.com




no wonder la kn kenapa berapa kerat jer yang ambik major chemistry, masuk 2nd year je yang major chemistry pegi tukar major, sanggup extend asalkan xpayah ambik paper chemistry, tu dia penangan chemistry.........saya?? nyawa2 ikan jer, sanggup teruskan sbb xnk extend....
http://www.emocutez.com



teringin jgk nak study something new, something yg xpenah study, ini dari kecik sampai sekarang blaja benda sama, just makin susah jer.....
http://www.emocutez.com





bersyukurlah, bukan senang nk jadi cikgu sekarang











p/s: jom tido awal! my mom pesan tido awal baru badan sihat =)
http://www.emocutez.com









5 comments:

ayin~weeweet said...

salah.

minum milo br badan jd sehat dan kuat hahaha

nAdiEy said...

ayin: haha, xbagus2, milo manis =)

Ietams said...

happy study to you,..

ayaa alyy said...

good luck. aya ader kwn yg amek major chemistry. dia mmg minat kott but for u jgn give up ok ;)

nAdiEy said...

letams: hehe, TQ!

aya: huhu, tq, setakat ni xgive up lagi...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails