Thursday, December 30, 2010

Latihan Mengajar



Alhamdulillah, tempat latihan mengajar dah confirm, sebelum ni semua cuak sebab lambat dapat tahu sekolah, aku tak ada masalah sangat, orang lain yang pilih zon jauh-jauh tu la yang masalah, masalah nak cari rumah sewa....aku stay kat hostel je, dekat dengan sekolah

SM Teknik Tunku Abdul Rahman Putra......sekolah teknik weh! takut budak nakal-nakal, aku ni dah la tak reti nak marah-marah....alahai

semalam bosan-bosan kat bilik, pegi tengok sekolah, kenal-kenal jalan.....





lebih kurang 15 minit by driving....




esok kena join meeting planning sekolah, cuak weyh!
macam tak percaya aku nak kena mengajar dah ni......aihhhh










p/s: sape cita-cita die nak jadi cikgu?
***************************************









4 comments:

Kuwe said...

kawe minat jugak jadi cikgu ni. bulih wi kijo skoloh kokre. hahaah.

nAdiEy said...

kuwe: haha, wi kijo skoloh seney jah, nok ngajar tu payoh....

mOoN said...

salam...saya ex-student ti....teringat saya dulu seorg cikgu practikal lelaki pernah ckp student teknik noty2 takut nk g ngajar..tp bila masuk teknik tarp...x mcm yg disangka..hope cikgu pun mcm tue...

moi chan said...

eh? mg jadi cikgu skrg? dlu bljr kat mana jer? lupa la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails