Friday, December 31, 2010

Alhamdulillah....



berkat hari jumaat kot....semuanya berita baik, tapi hari baru bermula.....petang-petang nanti tak tahu lah ape ceritanya.......


weekend yang lepas, aku isi minyak kat SHELL....aku guna maybank debit card, kiranya first time lah nak guna, malas nak jalan g kaunter, jauh..........first time aku try, aku cancel sebab aku lambat angkat nozel die tu, keluar lah resit total 0.0.....second time try ok je, RM xx.xx......then, aku balik dengan senang hati.....

keesokan harinya aku cek online debit transaction aku tu, takut ada pape silap la kan.....



ambik kau, RM400 skali die debit duit aku, isi minyak je pon.....gelabah la aku, banyak tu weyh.....bila call customer service die cakap dalam masa 5 hari duit tu akan direfund balik.....pagi ni dah settle semua.....Alhamdulillah
http://www.emocutez.com


biasiswa KPM pon dah masuk, ape lagi weyh....paham-paham jela....hehehe


bajet penang betul-betul winter la kan....kikiki








p/s: tak baik ikut sangat nafsu shopping tu
************************************




2 comments:

fAriefArihan said...

yeay~ boleh belanje!!

nAdiEy said...

alang: no problem, jom datang penang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails