Monday, December 6, 2010

Quicky again...



quick update lagi.....aku tak larat nak taip panjang berjela beribu-ribu perkataan.....

  • hari ni aku dah start kerja part time.....berjejak kasih dengan member-member yang setahun dulu sama-sama part time dengan aku kat nichicon.....pantang cuti diorang, terus masuk keje part time kat nichicon....

  • aku balik kota bharu 19hb, tiket dah beli, so sila la sambut kepulangan aku nanti, kekeke

  • "kenapa gelap sangat nih? dulu cerah jer, ingatkan salah orang tadi....."                                      Ok FINE! memang burn sebab main hari tu.......tapi rasa macam tak teruk sangat

  • tiap-tiap malam mimpi sekarang, tahap kronik kot, nap pon boleh mimpi.....yang penting mimpi indah!







p/s: kerja malas, tapi duit nak
***************************************


3 comments:

A.D.A.M. said...

Best mimpi indah! Nak juga!! :)

apik pehe said...

haha..kerja part time baper hari?

Kuwe said...

kuat dio kijo. cari nafkah ko sapo dio. heh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails