Thursday, May 6, 2010

dear~


yeayy!!! dh abis exam.......http://www.emocutez.com
bila paper exam slalu last2, nk study pon xleh, yg penting masa exam dalam kepala dok pikir nk kuar awal jer......ok, saya kuar awal, soalan no8 saya xreti, so saya blah, yg lain saya confident....hahaha, xdpt A siap ko nadiah!! hahaha
http://www.emocutez.com


ok, lepas exam saya pegi meronggeng bersama suezack, maybe bt kali terakhir kat Penang nie....sedih weyh, tp cover2 la kn, kalau saya sedih, die lagi sedih......tgk wayang then belanja die mkn kt kenny rogers, die penah sebut nk mkn, tp xpenah berkesempatan nk pegi.....



ini kawan saya dr form 1, saya ingt lg masa die approach saya dalam kelas dulu.....die la kawan sejati, yg penting kami xpernah gaduh, eh, yeke??? xde memori pon pasal gaduh2 nie....hahaha, die la pom2 girl masa saya main dulu, die la yg buat saya kenal MCD, sbb die penah bt birthday party kt MCD, die lah semuanya.....semua 2 dh berkurun lamanya tp masih dalam ingatan....I'll miss u dear, i wonder what will i miss about u next semester.....hmmmm
http://www.emocutez.com





i'm really tired of the drama queen
xpenah lagi saya jumpa girl yg sampai mcm 2 1x keras hatinye
take it or leave it and that's enough coz we also have our limits
xkan nk pikir pasal kamu jer, saya ada berpuluh2 orang yg saya syg untuk dipikirkan, so lembutkan hati, perempuan xelok buat keras hati mcm 2......aihhh
http://www.emocutez.com





errr, esok ada special guests......cant wait!!! hehehe







p/s: rindu kamu, sayang kamu.....errr???
***********************************************

4 comments:

NICK IRFAN said...

gudluck exam ni kak!!! smoga dpt keputusan cemerlang! amin... :)

nAdiEy said...

tq nick!! kamu juga....amin

suEzaCk said...

hey.. i'll miss you.
love u .. xoxo~ :((

nAdiEy said...

i'll miss u more....:((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails