Friday, May 7, 2010

Rehat


rehat 2 penting, tambah2 lagi dh abis exam, semua tido yg xcukup 2 qada balik, sampai lebam mata nih.....haha, lebam giler weyh, xpe, hari nie je ada masa untuk tido puas2 sampai lebam, esok dah start centralise training untuk MASUM....biasanya jadual kitorang untuk training ada dua sesi, pagi n petang.....8.30am-1pm and 3.30pm-7pm, malam mmg terus mati atas katil, kadang2 layan my other half lagi best, 2 pon kalau ada tenaga lebih, hehehe....training 7 ari berturut2, MASUM kali nie just ada seminggu je untuk training, MASUM lepas 2 minggu jgk la, xpe, lebam kurang sket kt badan nih.......
http://www.emocutez.com

ok, selingan sket, td suezack and her mom singgah bilik saya, owh, malu2,http://www.emocutez.com dgn barang bersepah2, aihhh, baik punyer anak dara, mana nk letak muka....hahaha, tp buat cool jer, dpt nasik lemak, mcm tau2 jer saya lapar....hehehe, tq2, have a safe journey dear......isk3
http://www.emocutez.com


jom!! sambung rehat n lebamkan mata, kalau boleh nk tutp mata cepat2, xnak tgk bilik yg bersepah dgn barang yg xkemas lagi nie....errkk??? ignore2
http://www.emocutez.com







p/s: how come la these days i miss u all the time???http://www.emocutez.com
**************************************************


2 comments:

Laili said...

err..makin lebamlah mata tu nnt. slmt berehat

nAdiEy said...

laili: hehe, mmg lebam lah....tq!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails