Monday, May 3, 2010

yeayy!!!


OK, today DONE with paper yg kena baca-smpai-juling http://www.emocutez.com
last paper ari khamis nie, at least xperlu baca2 dh....yeayy!!!

i know i've been ignoring my blog these days
buka kejap, then close tab....mcm 2 la tp2 ari, mood nk bercerita 2 xde
play muvie then baca notes, bagus kn???


ok, malas nk bercerita psl paper2 yg dh lepas, dh lepas 2 lepas la kn, boleh jwb ke x lain cite, kite tgk result nanti mcm mna......yg penting semalam dh dpt consent my mom untuk pegi main masum nanti, walaupon terpaksa dilecture kejap selama 20 seconds....lama la sgt....kikiki


mom: esok exam kan? ps2 bila balik?



me: ye esok exam..mmmm....ma, ada benda nk bgtau ni, org xbalik lepas exam ni, 22hb baru balik....



mom: hah! bt ape? saje je kn? tipu kn?



me: hehe, betul la, 2 minggu je, main sofbol....



mom: main lagi...ari 2 janji dh ngan ma xnak main....nanti sakit mcm mana? xsyg diri sndri ke? bla3



me: xsakit sgt dh, lgpon main ape yg xsakit ma, sakit2 biasa je, nanti rest ok la 2....lagipon masa blaja ni jela boleh main, nanti jd cikgu kok celah mana nk main ma.....boleh la



mom: ye sgt lah 2, main kt mana?



me: kt UiTM perlis, dekat jer, kalau jauh2 org xmain.....ma rindu kt org ke?



mom: hehehe......




kalau cakap nk main je my mom terus gelabah, tkt sakit......yelah, anak2 yg lain xde pon aktif sgt nk main mcm yg sorang nie, cari penyakit jer banyak, bukannya nk dok diam2.....
http://www.emocutez.com

bila my L4 n L5 sedikit stretch sbb jatuh masa kecik2 dulu, my mom sgt2 la menjaga anak die yg sorang nie, pegi berubat sana sini nk bg elok.....tp anaknya nie, siap MRI, kena cucuk jarum besar yg sakit tuh, pegi fisio jap, bila dh malas terus xpegi langsung.....ada org ckp, xsyg diri sndri...hehehe bukannya ape, saya someone yg pegi klinik tp ubat xmakan, sakit tp xmakan ubat....pegi fisio, diorang sruh buat kt rumah, tp xbuat......itu saya, genetik malas dari sape ntah....huh!

tapi, sakit 2 mcm dh jadi history skrg....kalau sakit pon bukan kt L4 n L5
so, saya boleh main lah!
jgn risau, saya syg org yg syg saya....saya xsakit, xtipu
kadang2 saya tipu
http://www.emocutez.com



nak bercerita psl masum yg banyak drama sbnrnya
tp dh panjang lak
tunggu lah
http://www.emocutez.com






p/s: L4 n L5 2 ape? tanya doktor...
***********************************



7 comments:

tiey said...

weh kiro mg xdok la time bekwah rumoh cik chepo...hahahah

a kl citizen said...

memang dah tebiat setiap mak, berleter itu perkara mesti... kan

nAdiEy said...

tiey: cisss, bilo2?

a kl citizen: hehe, yup2, maknanya die syg....

Nur -al- Ain said...

sape tak sayang? hehe ;) kasih ibu membawe ke syurga...

nAdiEy said...

ain: yup2....syg sgt2....=)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bgus la...smgt kesukanan cmni yg najib perlukan..hehehe..

nAdiEy said...

xtionkamen: hehehe, memang minat sgt2, kalau x, xdenyer nk main jgk....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails