Sunday, November 21, 2010

Pandai sangat la kan....



aku main-main dengan template blogger tadi, saje je, gatal tangan.....obviously aku memang tak reti nak tukar layout, layout sebelum ni pon dah setahun lebih aku pakai, tak penah nak tukar sebab tak reti....nuffnang punyer iklan pon hilang dua bijik, dah la susah nak letak benda tu, "bole" bijik mata nak cari location between codes yang ntah pape tu.....nanti aku edit balik la, study pon tak abis lagi ni....




errr.....lama gile tak buat entry, tup tup datang dengan entry macam ni....great!










p/s: bole = juling
p/s: sis! xleh nak transfer gambar, kabel kamera tertinggal......hahaha
***********************************

3 comments:

a kl citizen said...

semoga masalah dah selesai... tak pe, lepas ni tent dah terer

dibiar kesepian

muhamadsufian89 said...

org lama pun tak reti tukar layout..org baru mcm saya terkangkang2 nak buat layout dan semua yg berkaitan dgn blog ni..huhu

eT said...

me sampai skang xtukar template sbb lecehh...hehe

">Debit card!

Be one of the Top 15 fastest winners to compete for RM10,000!

Check out who are the final 8!

Philips 42” Full HD LCD TV and HTC Desire HD phone for you

Game...Play Now!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails