Sunday, September 26, 2010

abih semua patah kaki


ha!!! bukan accident, bukan jatuh, bukan sakit kaki sebab meronda.....semua salah, patah kaki sebab dah 2 hari  USM induk nie tak dapat access internet.....mesti semua macam cacing panas sebab takleh buka facebook....hehehehe
http://www.emocutez.com


masa nie la broadband berbakti, kalau tak, tak siap lah lesson plan.....yang penting aku tak ingat bila last aku bayar benda tuh.....bagus tak? bagus tak?.....hahahaha

http://www.emocutez.com








p/s: biarkan aje dipotong.....
************************************






6 comments:

apik pehe said...

wehhh..ko try la layan Family outing..

nAdiEy said...

apik: ha???? xdop episod dh nk tgk, tgk blako doh....=P

LIPISLADY said...

Assalamualaikum,

Ziarah sini..

apik pehe said...

season dua?

nAdiEy said...

lipislady: wslm, sila2...

apik: hola, season 2....mu tgk jgk?

nur anis said...

huhu..patah kaki sebab tak ada internet.. kalau macam tu saya baru sembuh patah kaki sebab baru harini internet dah elok.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails