Saturday, September 18, 2010

Super duper NICE...=P


safely arrived at 4.30 am this morning....ingatkan sampai lambat, tapi boleh tahan jugak awalnya, lagi awal dari bas yang gerak pukul 10 kot.....malam tadi memang tido dengan bahagianya....hahaha

kenapa??

bila dapat layanan first class sape tak bahagia meh cini nak cepuk.....haha

walaupn dari luar bas nampak biasa macam bas yang aku bayar rm35.40, tapi kat dalam memang berbaloi dengan ape yang aku bayar and the most important thing ada steward yang hensem gilo weyh....hahaha, "steward" 2 kakak aku lah yang bagi, since layanan memang mcm steward tapi yang version bas punyer lah, steward betul2 pon tak hensem macam ni....hahaha (*gatalkakak aku pon gatal jugak, suruh kirim salam pulak, kirim2 salam ni style budak sekolah lah, not my style okeh....haha, plus ada blanket and small pillow for every seat, plus jugak, dapat air mineral dengan muffin and sardine bun yang abg steward bagi, seat pulak best....complete lah, sebab 2 bahagia tido malam tadi....hehe

after 5 minutes gerak tetiba ada bunyi

"our journey to Alor star will take about 7 hours"

nasib baik takde

"thank you for flying with *****"

hah, tergelak sorang2 aku, nasib takde demo guna safety jacket

bila stop kat gerik pon die just stop for 20 minutes, tak macam bas biasa, sampai sejam lebih pon ada....means, bas ni ada rules and lebih sistematik....bus ni ada 3 stop, penang, butterworth dengan alor star.....bila aku nak turun, abg steward personally greet and tolong nak angkat barang, tapi malangnya barang aku takde, lain kali kena bawak barang banyak2 okeh......




looking foward to travel with NICE again, tapi bila ada fulus lebih la....hehehe
http://www.emocutez.com



boringnya bila entry panjang berjela, tapi takde gambar kan....keadaan tak mengizinkan...aihh






p/s: another exciting day today
*******************************





2 comments:

apik pehe said...

hahahah..weii..ingt la org yg tersayang..NICE dari kb ke kuantan ado?nk jumpa kakak hannah montana pulok

nAdiEy said...

apik: haha, aku ingt sokmo doh....aku sero xdop la, mu jupo dale mimpi sudoh la....haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails