Sunday, September 12, 2010

CHIM CHUM



ini past event, tapi nak buat entry jugak, tak kira.....
lama dah tak jumpa mereka semua, member2 sekolah rendah dulu, dulu berhingus sama2...hehehe, 7hb hari selasa, kami berbuka sama2, ini lebih kurang first time la berbuka dengan member2 kat kelantan....kat penang takyah cakap, tak terkira nanti....

let the pictures yang bercerita, saya malas nak menaip....






















chim chum




















blur pon nak letak jugak...hehehe




venue: Taman Tengku Anis ------Food Village





terima kasih kerana hadir sebagai sahabat sepanjang hayat
http://www.emocutez.com











p/s: i love u...haha
****************************


4 comments:

ken said...

selamat hari raya =)

najib said...

chim chum tajuk xbest,cuna letak tajuk yang gempak seperti bila gambar bercerita

nAdiEy said...

ken: selamat ari raya too =)

najib: haha, chim chum jgk yg best....=P

apik pehe said...

hahaha..dah2..jange baloh..owohh nadiey,letok gok gamba aku tengok makanan gituh..hahaha

saye ko mung jugok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails