Friday, September 17, 2010

NICE =)



sudah-sudah la beraya tu, ingat sikit assignments, project dengan presentation yang menunggu kat USM tuh, merana lah badan minggu depan, suka sangat procrastinate kan, padan la dengan muka tu...hehehe, malam ni aku balik USM dah, selamat tinggal orang di kampung, jangan rindu aku lebih-lebih sudah la...hehe, perasan nak mampus....
http://www.emocutez.com


malam ni first time aku balik dengan bas NICE, maybe ada yang tak tahu, ada bas NICE from KB-PEN...tapi bapak punyer mahal la adik-adik sayang.....masa muda-muda dulu aku naik flight KB-PEN pon baru RM50 jer.....ni kes terpaksa sebab takde tiket bas dah, tapi aku pernah nampak la bas die, memang exclusive giler, macam mana pon tengok la malam ni cmne, berbaloi ke tak dengan harga tu.....11 malam pulak 2, pukul berapa entah aku sampai.....aihh




kalau duit tambang 2 buat beli yang ni best jugak kan....



tapi terpaksa bermimpi sebab tak mampu buat masa ni, semoga kita ada jodoh lagi....haha







surprisingly banyak jugak duit raya tahun ni....hehehe
eh2, lari tajuk.....
anyway, jumpa di penang pulak lah....
http://www.emocutez.com









p/s: macam biasa lah esok ye....
************************************







5 comments:

apik pehe said...

olohh..nok gi doh??kato nok blanjo aku..mano nyoh?

haha..mung paka koh baju gituh?x rajin napok pong..

ken said...

tak pernah dengar bus NICE.. haha =)

nAdiEy said...

apik: laaa, aku oyak aku blanjo bilo aku cash out nuff key....

ciss, xkey aku nok tunjuk blako baju aku ko mung, aku nok beli 2 sbb nok pakai la....aduhhh

ken: hehe, ada laaa....=)

apik pehe said...

hahaha..gitu uponyo..bereh2..tapi mu jange x oyak pulok nati..haha

nAdiEy said...

apik: haha, bereh, no prob, tp gak tahun bilo xtau aku nok cash out....=P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails