Wednesday, September 29, 2010

Incoming babies


hehehe, esok kena mengajar bukannya nak prepare, main-main ada la....biar2, ape nak jadi, jadi lah.....


yang penting, aku ada three incoming babies yang akan melihat dunia on october, november and disember.....berderet seyh, so aku tengok2 lah sket, nak cari hadiah la konon kan....terjumpa lah romper yang sangat comel nih......geram weyh, kenapa baju orang2 tua tak comel macam nie???















sister, comel dop???? geram2....hahaha
tgk sini




errrrr, bukan babies aku okeh, sepupu.....aku lambat lagi
kalau baby aku, abis aku rembat semua....hehehehe
http://www.emocutez.com






p/s: tido jom
*******************************





4 comments:

apik pehe said...

hahaha..senang kn kalo pkai baju tu..buang air senang giler

nAdiEy said...

gilo mu....haha, teringin ko?

apik pehe said...

hahaha..teringin gak nk ader bby

Fadeadsy said...

mmg cantik baju2 tuh. tqs for the link.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails