Sunday, September 12, 2010

raya and me



fuhhh!!! raya tahun ni memang super duper letih kot.....anak dara yang letih, si teruna goyang kaki, suap mulut jer lah....first day raya ok lagi la, letih makan aje, raya kedua dengan ari ni memang tak henti-henti buat kerja.....nak buat entry ni pon malas sebenarnya, sebab sometimes buat satu entry pn  makan masa 2 jam at least, lama tuuu, kalau tido pon best jugak lah.....


tapi banyak benda yang nak diceritakan....hehe







bajet buat keje lah kan, tapi memang betul2 buat, sampai abis berbau asap baju kurung tu....=P


fav pic for this year....http://www.emocutez.com



keywords for raya this year.....
100 shots of fireworks-BBQ-Aira-Forte-sepupu-kawin
http://www.emocutez.com



yang penting tangan still ditadah untuk duit raya....hehehe, jangan malu2, masa raya ni la nak dapat duit free, bila lagi kan, kalau dah keje nanti jangan harap orang nak bagi, kena hempuk kepala 2 baru tahu...
http://www.emocutez.com







p/s: masa lampau hanya tinggal kenangan....
*************************************


1 comment:

eYda_uSm said...

ehehhee...untung lar masih dapat wet rayer..aku x dapun..keh3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails