Wednesday, September 1, 2010

Sekian lama menunggu....



setelah sekian lama, setelah sekian lama menunggu tibanya hari ini, akhirnya datang jua....hahaha, malam ni aku balik kampung ok!!!!hehehe
tak sabar, fuhhh....
http://www.emocutez.com


tapi...........setiap benda ada tapi, cuti bukan semata-mata cuti, assignment tetap ada macam biasa, itu aje yang tak best......hutang2 tag akan dibuat kat rumah nanti, hari ni ada satu test, tak sempat nak buat ari ni kot , 2 3 hari jugak buat tak tahu kat blog nie.......thanks 2 sape2 yang singgah blog nie, tiada kamu siapa lah aku....haha, nanti aku balas balik ok!


http://www.emocutez.com











p/s: otak dah berkarat dah
****************************************




3 comments:

FiZaH SuKhRi said...

gud luck..and slmt pulg ke kmpung ;)

aSmiDar said...

selamat pulang berhari raya..:)

Elvyra = Elbo = Vera said...

jangan lupa buat assignment.. hehehee.. kalau aku kat rumah, konfem xbukak buku.. hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails