Thursday, September 23, 2010

Another obsession : Playful kiss



Dikala banyak kerja yang nak disiapkan, datang pulak citer yang best, memang mengganggu konsentrasi (ok, skema) , seriously weyh....angau dah nie.....hehehe, especially bila ada Kim Hyun Joong.....cair2.....dah lama dah tunggu citer nie, now dah episod 7

can download here
or
watch online here




Synopsis:

Based on the popular manga, Oh Ha Ni is a clumsy student who falls for the perfectionist, Baek Seung Jo. However, Seung Jo is indifferent towards her and rejects her love. When Ha Ni's house collapses, she and her father moves into his long-time friend's house. It turns out that Seung Jo is the friend's son and Ha Ni is given the opportunity to be near the guy she loves. Will she be able to move Seung Jo's heart? 



Kim Hyun Joong


Jung So Min



citer ni sangat2 lah cute....takleh nak stop bila dah tengok, abis tertangguh ku punyer kerjaan yang banyak 2......banyak la sangat, padahal satu jer...hehehe










budak cute yang kurang ajar...."I hate stupid girl", lama2 yang stupid 2 jugak lah yang ko suka kan....
http://www.emocutez.com


actually drama ni sama dengan It's Started With A Kiss, almost sama, but this one is cuter lah.......


cerita ape yang kita tengok mempengaruhi kita punyer emosi, kalau tengok cite yang hepi2, hepi lah kita, kalau tengok cerita yang sedih, menangis la ko sorang2.....another solution kalau aku tengah sedih, tengok cite yang hepi2, boleh gelak sampai nak pecah perut...yang ni just Family Outing je yang boleh buat.....kalau hepi belasah jela citer ape pon kan......=P




minggu nie boleh dikatogerikan minggu yang sibuk, so memang takde ber'blogwalking' pon minggu nie....thanks 2 sape2 yang datang, aku balas balik nanti....after next week memang takde presentation and project dah, boleh la nak bersenang lenang kejap....
http://www.emocutez.com










p/s: hampeh punyer mimpi, seharian aku berfikir
****************************************




2 comments:

apik pehe said...

oitt..muke kim hyun joong tu macam aku kn an an an?hehehe

nAdiEy said...

apik: hah! perasan lah u nie, hahaha.....kalu samo mesti aku perasan....haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails