Sunday, September 26, 2010

Latihan Mengajar


Minggu lepas dah boleh daftar untuk tempat latihan mengajar......orang lain siap kalut2 tak tahu nak pilih kat mana, aku senang jer, memang nak stay kat pulau jer sebab nak stay kat hostel......kat pulau ada dua PPD jer, balik pulau dengan georgetown, georgetown memang tak nak sebab takut dapat sekolah yang pandai, mati aku nak mengajar nanti.....so, aku pilih balik pulau, kampung sikit lah kan....dengan tak pikir ape2 dah aku confirm aje.....tengok2 memang tak leh tukar tempat 2 dah....memang mati sebab aku tak ingat second choice aku area mana.....tambah lagi my other half bagitau balik pulau jauh......mmmmm, aku siap cek kat google map lagi.....errrrrr, jauh jugak lah kan.......




last few days, second choice keluar kat status...nibong tebal rupanya....hihihi (*ada makna)
harap2 dapat yang dekat2 jer lah.....



"cepat2 lah kawin, nanti xde la kena antar g sabah or sarawak"
ayat 2 dah tak berkesan di hati....hantar la ke mana pon, tak kesah....errrr, yeke?
http://www.emocutez.com





ada 2 sampai solat istikharah nak pilih tempat, aku senang2 je pilih.....aihhh







p/s: ari nie memang ****
*********************************



2 comments:

apik pehe said...

mari la ngajar depan umah aku..skoloh yunusiah..

nAdiEy said...

apik: hahaha, kalu bulih g ngajar dpn rumoh mu gak, baik aku g ngajar dp rumah aku....=P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails