Monday, October 11, 2010

10/10/10


aku memang terkenal dengan tak tahu berita semasa, tapi pagi tadi tetiba macam nak buka berita harian online....pagi-pagi lagi dah buat aku menangis.....aihhh


10/10/10, orang ramai kalut nak kawin, bertunang, bersalin....kat facebook pulak ramai yang buat status rugi tak kawin tahun nie....macam-macam lah ragam orang nie.....10/10/10 jugak la tragedi yang meragut nyawa 12 orang terjadi and 40++ cedera....


we never know, bila kita cium tangan mak ayah, adik beradik sebelum naik bas tu, maybe itu kali terakhir kita dapat rasa kehangatan tangan orang-orang yang kita sayang.....


kat facebook dah banyak yang upload gambar kat site accident nih, boleh tengok kat sini
but its very heart wrenching, sape-sape yang rasa lemah semangat 2 jangan tengok....





tenggelam kemeriahan wedding of the year angkasawan semalam




takziah kepada keluarga2 mangsa
http://www.emocutez.com







2 comments:

apik pehe said...

weh..mung buleh tengok ko gambar gitu?aku xleh weh..pening palo

nAdiEy said...

apik: bulih tapi sebok la jugok sambil2 tengok 2....sedih weyh, jadi takut nok naik bas pon ado...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails