Saturday, October 16, 2010

Bukan aku punyer lah...


haha, sejak aku publish entry october baby 2, semua pakat pelik.....anak aku ke? kalau anak aku tak kan lah dapat 3 baby terus kan? at least kalau triplets pon mesti keluar sekali gus, tak kan la sebulan sorang keluar...haha, lawak lah.....
http://www.emocutez.com

october baby tu sepupu aku la, babies yang akan datang pon sepupu aku jugak, kalau anak aku tunggu lah 5 6 tahun lagi ye....sape la yang tak nak baby kn.....
http://www.emocutez.com



ari ni ingatkan nak keluar cuci mata sambil2 shopping, tapi macam malas nak keluar bilik pulak
style macam banyak duit je kan....hikhik
http://www.emocutez.com










p/s: makan tido makan tido...great!!
****************************************






2 comments:

aku dan hidupku.. said...

baby??
nk2...
tp pkwe pon xde..
cmne nk kwen..
cmne nk dpt baby..

nAdiEy said...

aku dan hidupku: hehe, xpe2, slow2 cari....nanti dapat la 2...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails