Sunday, October 17, 2010

Free Samples


sape cakap yang die tak suka barang free tu die tipu......aku lebih2 lagi suka...hehehe
aku nak kongsi blog yang banyak bagi aku free samples, bukan die yang bagi lah actually, die just bagi info, then pandai2 la redeem kan....biasanya just isi form, then sample sampai kat pintu rumah....



Freebies Land diberi nama....banyak sangat info-info freebies and free sample kat blog nie, mostly are cosmetics and facial care products.....bukannya semua dihantar to our doorstep, depends on products la, ada yang kena redeem kat counter.....but still, its free!!!

some of free samples yang aku dapat

Hugo Boss Orange perfume

yang ni memang express, ari nie isi form, esok dah sampai pintu rumah....
I think you can still request for the sample here
rasanya request for deep red, tapi dapat yang orange....hugo man and element pon ada, dah try request tadi, dapat ke tak tak tahu lah......
http://www.emocutez.com



this one you can request only one sample per household, and can be requested every six months
can redeem here

*cilok gambar kat blog my sis, since bagi address rumah, semua samples die lah yang merasa dulu....sakit hati tak?


and today, dapat great news that I won a giveaway by freebies land
http://www.emocutez.com


dapat sample nie......but this one is for men...tak kisah, benda free, ambik jela...hihihi
http://www.emocutez.com



those who interested can visit Freebies Land
http://www.emocutez.com










p/s: suka!!http://www.emocutez.com
*************************************



3 comments:

saya_arief said...

sape xsuke barang free..
hoho..

MyZone~theUn4given said...

..best la..da nme lgi free kan..ape2 pon smbar je laa...:)

nAdiEy said...

saya_arief: hehe, kan3?

myzone: haha, 2 la, asalkan free kn....=P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails