Thursday, October 28, 2010

MAYBELLINE BB Cream

Semalam hari BB cream jugak lah kot.....abis semua kedai BB cream masuk, try tester je pun, bukannya nak beli.......mahal beb! but then, terjumpa Maybelline BB cream kat Guardian.....Silkygirl pun ada BB cream jugak kan, but I am not a Silkygirl fan......for Maybelline, yes! teruja! hehehe

affordable, RM 22++ kot, tak ingat.....lebih kurang macam tu lah harga die, tapi tak beli pun, yang lama ada lagi......i have read some reviews from the customer, so far its a good product, very light and coverage pon ok......












aku je ke yang baru tau Liyana Jasmay ni spokesperson for Maybelline????
http://www.emocutez.com





aku tak makeup pon, keluar pon still pakai bedak baby Johnson&Johnson
http://www.emocutez.com








p/s: xcaya sudah =P
**********************************




10 comments:

Leanna said...

nuff walk..
baru beli bb cream ni hari nie.. test nampak ok je hehe

nAdiEy said...

leanna: yeke? bleh la try jgk nnti...=)

apik pehe said...

hahaha..xyah pakai benda mahal2..beli jer bedak sejuk..pakai mase kuar nnti..hehehe

nAdiEy said...

apik: haha, bedak sejuk ore pakai malam2 jah laaa....

Tema Hitomi said...

nak beli nak beli (pelu ke oyak duo kali)hehe..
mcm best je BB cream ni ;p

nAdiEy said...

tema: haha, excited la tu....beli2...=P

Tyra Omar said...

murahnye.,mine 50++..kopak gak na beli..hahaha..leh try neh..nanti leh wat review kt blog..hee..thanks sharing..

cik hani said...

best x pakai dia? :)

Tyra Omar said...

ok la..mcm pki moisturizer je..kalo foundation tu rasela jugak bende melekat kt muke..tp BB neh besenye ringan..maybeline ni taktaola..mcm na try je..hehe..

nAdiEy said...

cik hani: biasanya bb cream lg best dr foundation la....

tyra omar: haaa, dh beli ek....=P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails