Friday, October 22, 2010

Terbaik!



fuhhh, hari ni memang terbaik....semua semangat gila training softball petang tadi.....aku kena rempuh dengan team mate lelaki sampai melambung, semua risau sebab aku tak sakit pape, masa tu memang lah tak sakit kan, bangun tido pagi esok belum tentu lagi tak sakit.....biasanya memang macam 2, sebulan tak main,, tiba-tiba main mula lah terkengkang-kengkang jalan keesokan harinya.....satu badan sakit......

dulu aku selalu tengok orang lain yang kena rempuh, hari ni turn aku pulak, puas ati! orang lain semua jeles, hahaha (ada makna ok disebalik rempuhan =P)
http://www.emocutez.com


ari ni sangat best sebab ada special guests

errr, tapi esok tak best!







p/s: dah dapat hp dah, sila lah sms or kol kalau nak =P
*******************************************


1 comment:

apik pehe said...

hahaha..gatal la mung..nok sgt ore jate tepuh..uhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails