Saturday, August 28, 2010

BB cream *update



since ada yang mintak letak before and after pakai bb cream 2, aku buat jgk lah walaupon malu nak letak gambar sendiri....aku memang pemalu weyh...hehehe, kalau kulit cantik macam Yoona SNSD takpe la jugak kan....hihihi, tetiba je kuar pasal die...hehehe  





gambar ni memang takde edit pape, just tambah caption jer....and gambar after memang semata2 bb cream, takde pakai bedak ke ape.....kalau berminat boleh try lah, lagi best daripada pakai foundation biasa....aihhh, kalau berniaga laku jugak nih....hahaha






aku rasa malu......
http://www.emocutez.com









p/s: rajin sila lah datang....
********************************





13 comments:

[z@ck] said...

lorh..aku ingat cleanser..creme rupanya...hehehe

aku Y naif said...

emm wak..
lau gelap bwh mata pn elok x pkai ni??hee..cm b'minat la plak..

nAdiEy said...

zack: ish, namanya pon bb cream...adoii...hahaha

aku Y naif: boleh jgk pakai untuk mata, kite pon mata panda jgk....hehe

apik pehe said...

haaaa..
'before n after' camtu la baru betol..
menunjukkan kesahihan yang
sebenarnyer..
hehe..ni baru je kejap pkai..
da putih da..

nAdiEy said...

apik: haha, semua 2 fake lah....bulih la beli ko gewe so dih...haha

aku Y naif said...

weee..suka2..2 la mata panda ni mnyusahkn tol la..
cne erk nk bli?ke da kt wtson guardian tu jek??

nAdiEy said...

aku y naif: brand skin79 nie nad beli online, yang kat watson xtau la brand ape, dah lama dah xgi watson...hehe

aku Y naif said...

oo..ok2..i try pegi kt link y nad post kt n3 b4 ni..tenx ya! hehe..

nAdiEy said...

aku y naif: hehe, ok, happy trying ye...=)

Tina Farhana said...

boleh try ni, muka dah burn waktu main laut. HUHU

p/s: yoona sangat comel. kagum ngn kekiutan dia. :D

nAdiEy said...

tina: hehe, burn 2 bleh hilang tp lambat la sket....fuhh!! gambar memang romantik lah tina....hehehe

p/s: comel sgt kan? xmakeup pn comel....

Drunbella Khoo said...

pakai neh kulit mengelupas tak?
boleh ilangkan parut jerawat sekali ke?

nAdiEy said...

drunbella khoo: setakat nie xmenggelupas, makesure pakai moisturizer dulu la, yg saya pakai ni untuk oily and combination skin...die ada ikut jenis kulit....rasanya xhilangkan parut, just cover parut 2 je....=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails