Saturday, August 14, 2010

manusia paling ....................

*i've never learned how to make my entry's title as interesting as other bloggers....soo boring!



and yeah, i've become the most boring creatures this weekend, stay away, nanti berjangkit okeh..... its like all my excitement and nafsu untuk berfoya-foya have been sucked up until none left! syahdu seyh....
http://www.emocutez.com


assignment due next week checked! so nothing left to do regarding studies.....tapi bab main2 takleh tinggal, tadi baru lepas khatam game Cooking Dash, stay-up until 2.30am last night sebab main benda 2......
http://www.emocutez.com



then sambung buat benda nie pulak.......



its been a week, still takleh nk solve top layer tuh, dh puas tgk video kt youtube macam mana nak solve, tapi takleh tangkap jugak, macam ribut die pusing benda alah nie...gile ke haper, berpinar-pinar mata aku tengok, last2 give up jelah, tunggu pakar yang ajar.....huh!
http://www.emocutez.com


i have nothing to blog actually, lastly mengarut jugak sebab tak tau nak buat ape, rasa macam ada orang tag, tapi tak dapat nak trace sape....sori la beb! ini lah manusia kan, kalau tengah banyak idea nak blog, tag 2 last skali baru buat, tup2 tak ingat dah pasal tag 2......manusia nie lah 2, yang kena tinggal sorang2 dikala roommate dan yang lain2 balik rumah berpuasa bersama family.....syahdu! haha
http://www.emocutez.com













p/s: tiey!!! nak baju raya 1 lagi, cotton pleaseeeeee......hahaha
************************************************





7 comments:

apik pehe said...

uihh..sempat lagi nak baju raya tu..wei,nanti aku ajar ko top layer..senang jer tu...

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

huuuu...
rumate ku jua pulang ke pangkuan pemeli...
huuuuuuu....

tiey said...

gelenya!..time dok rumoh hr tu xse g cari

nAdiEy said...

apik: haha, mesti la...bila nk ajar? aku tensen doh ni....haha

sue: haha, syahdu kan!

nAdiEy said...

tiey: haha, xraso nok maso 2....sero gelenya nok pulok....cari hok siap doh jah, pah 2 aku wi duit, cari hok comey2....tulun2...haha

Pisyek said...

jom usha koleksi tutorial rubik kat blog pisyek...

http://www.pisyek.com

nAdiEy said...

Pisyek: seriously???? tQ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails