Wednesday, August 4, 2010

Jom pegi SEOUL!!




as u know i am a korean drama freak, meaning it's been a dream untuk pegi Korea....hihi, jadi bahasa rojak dah....iklan nuffnang yang keluar malam ni adalah pasal promotion Air Asia untuk flight ke SEOUL dari Kuala Lumpur dari harga RM99....tempting okeh!



click the picture to know more





ini lah keje saya kalau tak ada keje nak buat, round trip just RM406, ini fare yang saya pilih ape yang saya selesa dalam flight, meaning setiap orang fare tak sama, tapi still murah sangat lah.....sila ambil perhatian saya tak booking flight ini, saya just nak tahu harga sahaja.....kikiki



kalau lah betul2 boleh holiday di Koreahttp://www.emocutez.com
berangan2










p/s: esok exercise kaki lagi....fuhh
**********************************






7 comments:

apik pehe said...

macam2 la mu ni..nak tu la nak ni laa..hehhe

nAdiEy said...

haha, biasa la, perempuan....hehe

Ietams said...

memang seronok sesaja klik
nak tengok total fare berapa harga
bila terkena yang murah,
berangan².. muahahaha

¶A.K.I¶ said...

halamak!!!
besnye dpt g korea!!!
ermmmm...
jeju island~~

eLLy said...

insyallah klu ade rezeki sampai la ;p

tiey said...

mg ni xdok kijo sggh la

nAdiEy said...

letam: haha, betul3...

aki: haha, tapi xpegi pon....

elly: insyaallah....

tiey: meme ni jah sokmo kijo aku....hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails