Monday, August 9, 2010

Demam Konvo


nak cakap sendiri yang konvo bukan, tapi lebih2 pulak demam kan, letih weyh! memang badan dah sampai limit, sangat2 letih, tup2 demam...yelah, sedara datang dari jauh, tak kan nak buat tak tau, bersenang-lenang kat bilik kan......hari khamis tu dari 6 am sampai 1.40am hari seterusnya, memang tak duduk diam, memang sebab that day lah demam sampai sekarang and tak pegi pon my BFF punyer konvo hari ahad, demam teruk!
hari ni langsung la tak pegi kelas, sampaikan lecturer kol masa tgh rest (tido la 2) petang tadi....yelah, kelas 8 orang jer, senang nak detect sape tak datang kelas....nasib baik demam, kalau ponteng nak jawab ape? haha





Congratulations to them!



x-softball teammates hanif and aizat.....Degree in accounting






x-rumate n ex-KMPP, nad and aisyu.....Degree in mathematics(statistics)






Mizah, Degree in physics (engineering)






ini sepupu dgn my mom, dgn saya jd ape? amalina, Diploma in nursing




hari ni jgk la jumpa raaamaaaiii sangat orang yang kenal tapi bukan warga USM, pening nak ingat sape....sampaikan my mom punyer kawan kat sekolah pon boleh tegur, tapi tak ingat nama cikgu tu ape....sori lah, saya anak murid yang tak baik punyer, susah nak ingat nama cikgu, lagi2 kalau dah lama sangat....*_*











***************************************






4 comments:

apik pehe said...

olohhh..teruknya..aper2 pon..jangan smpai melarat lak..kang x pasal2 xleh puasa..hehehe

Azuan said...

arh..nak konvo jugak..hehe

nAdiEy said...

apik: haha, harap2 la, letih weyh demam....

azuan: tunggu turn ye =)

tim said...

itu pembawaan namanya hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails