Monday, August 9, 2010

Tak Confident....T_T



esok ada presentation, walaupon dah tak terkira presentation yang dh buat, tetap cuak jugak, tajuk pulak punyer la sikit bahan yang jumpa, tak ada confident nak present bahan2 yang ada tu....cuak!!!!


tajuk: differences between management of secondary schools and pre-universities


saya pilih tingkatan 6 la sebagai pra-U, itu pon berape kerat je jumpa bahan, kalau matrikulasi dengan A-level habuk pon xde........sakit weyh macam nie.....T_T


present aje lah ape yang ada nampaknya, ape nak jadi, jadi lah!










2 comments:

tim said...

be confident..u can do it..!!

nAdiEy said...

tim: tq!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails