Monday, August 16, 2010

LIBRESSE sangat best!!!



hari ni sangat bagus pergi kelas petang, jalan pegi kelas clear je, takde orang pon, tido kat bilik kot, puasa kan, letih, tapi just satu tempat je yang ramai orang berkerumun, tapi aku buat berlagak sombong, tak tengok pon, terus jalan pegi kelas....aku memang dah pelik dah, tgk semua perempuan dok pegang paper bag banyak2, sorang ada la dalam tiga empat.....ondaway 2 jumpa makcik cleaner, die tegur aku


mak cik: adik tak pegi ambik pad free ke kat depan 2?

aku: free???? kat mana mak cik??

mak cik: kat depan tu la, kat lori merah tu

aku: 0wh, tq mak cik, nak pegi ambik banyak2 ni

mak cik: haaa, pegi ambik banyak2, rezeki puasa 2

aku: errr, aku tak puasa *dalam hati lah


haha, mentang-mentang la dapat barang free dari libresse ari nie, terus cakap lebresse best, padahal tak penah pakai pon...hehehe, itu lah, barang free semuanya best.....libresse tu ape? libresse tu brand tuala wanita lah, a.k.a pad....alah, iklan kat TV yang ada Yuna dengan Adibah Noor tu lah....psssssttttt------->aku tak penah tengok iklan tu kat TV, kikiki........brand ni baru je kot kat malaysia ni, tak penah dengar pon sebelum nie, setakat nie review dari orang2 terdekat cakap semua ok, best, murah pulak tu.......kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik kat sini....





dapat banyak weyh, sorang dapat 6 kotak, ada tu sampai penuh seat belakang kereta diorang ambik, satu lori penuh dengan benda 2, free pulak, sape tak nak kan......










dalam kotak 2 ada

2 pcs Maxi Night wings
3 pcs Maxi Non Wings
3 pcs Slim Wings
2 pcs Super Slim Liners
2 pcs Slim Liners

total 12 pcs, banyak tuuuu, darab dengan 6, semua 72 pcs......http://www.emocutez.com

okeh2, sudah2 la 2 excited dapat barang free....orang lain pon dapat jgk, lebih2 pulak.....http://www.emocutez.com



selingan jap--------->suezack was here for job interview with Citibank today, boleh pulak jawab test math guna calculator kat handset, sebab tak bawak, tak bgtau pon ada test math, kalau aku pon tak bawak jgk benda alah tu, ingtkan interview semata-mata....so, sape2 yang nak g interview sila lah bawak calculator anda yang  canggih tu, tak pasal2 guna calculator jari kang......kalau xguna pon xpe, langkah berjaga2.....hehehehe, and now she's ondaway back to KB, letih datang balik hari nie....harap2 dapat lah keje 2, boleh meronggeng lagi....hahaha, aminnnn.......









p/s: kenyaannnnggg mcm puasa pulak....opppsss!!!
*****************************************



8 comments:

Encik said...

best nye dapat free...tapi kalau aku amik pon macam x de gune je ahhahaha :P

nAdiEy said...

encik: laa, awek ada, tapi xde lali pon berani dekat dengan lori merah 2...hehehe

Dark Half said...

waahhh...dpt adiah free ape tuuuu?heh

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

nAdiEy said...

dark half: haha, mcm xpenah nmpk plak =P

apik pehe said...

wehh..aku pon nok jugok..ata la ko aku sikit..nok wi ko gewe..wak adioh..hehehe..ata deh

Dark Half said...

suka tgk yuna dlm iklan tu

najmi_paddy said...

wah wah wah...best nye nadiey dapat free..owg libresse xdak pun nk dtg kat cnie..

nAdiEy said...

najmi_paddy: hehe, certain tempat je kot, nak abiskan benda 2, banyak sgt....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails