Monday, August 2, 2010

sorcerer and g-shock day


akhirnya tercapai jugak nak tengok citer anak beranak Merlin nie, thanks to my other half yang kuat perkasa setelah baru je balik dari UPSI terus datang Penang untuk saya, dan melayan kerenah yang macam ngok ngek pon ada...hehehe sometimes i wonder where did you get the energy from because i cannot think of me doing that....u're the best!!!! (bodek2 =P)





nasib baik citer ni best, terasa nak tgk pon sebab blogger2 dok review yang citer ni best, siap bagi 5 star lagi, lawak pon ada....best!
http://www.emocutez.com



then he bought a G-shock watch, pelik jugak sebab bukannya spesis yang pakai jam, alasan :"beli jam mahal baru rasa nak pakai".....cissss, ok! saya jeles....




the mudman




ok! tak sesuai, baby-G jugak!



















sekarang ni sape yang salah influence baby-G kt saya? berkenan weyh! *drooling.....boleh tgk je kot.....
http://www.emocutez.com



jam yang lama dh order strap yang patah 2, in 2 weeks maybe akan siap, bye2 lah baby-G.....
http://www.emocutez.com



satu jer yang spoil semalam, pegi makan pizza kt Queensbay, expected la kan penuh sbb weekend, tapi tak kan la servis teruk sampai macam 2 skali, after 20 minutes lepas order, waitress datang balik ckp die tak hantar order yang die ambik, adoii! ok, sabar, order jer balik, then die cakap boleh ambik salad, FREE!! lepas ambik salad waitress 2 datang balik cakap manager key in dalam order salad yang ambik tadi....fuhh!!! bikin panas jer kan, tapi die ckp die setelkan, fine! bila makanan sampai satu jer yang xsampai, soup! aihhh, last skali die datang, perut dh penuh, mana nak abis.....last2 bayar jgk salad 2, waitress 2 entah ke mana dah....jangan harap nak pegi lagi! huh!



last2 ada jgk yg tak perfect kan, ada je yang tak kena....tapi manusia mana yang perfect, no one!


















p/s: emosi tak stabil, ada je yang rasa tak kena, nak marah, sakit hati, walaupun benda 2 kecik je.....pleaseee2, don't ruin my 1st ramadhan this year........
****************************************

3 comments:

a kl citizen said...

memang geram kalau dapat situasi kedai makan macam tu...

terbaru dari saya : bebel

Ietams said...

sorcerer's apprentice memang best

nAdiEy said...

a kl citizen:ye2, dah la tgh lapar...hehe

letams: yup! best! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails