Sunday, August 15, 2010

Cotton freaks



actually nak story benda lain, tapi postpone dulu, xsabar dh nak citer yang ni...hahaha, kalau tgk P/S entry yang lepas, ada mintak baju raya dengan my sis, nak cotton punyer.....bangun jer pagi tadi terus buka laptop search baju kurung cotton, sebab tak sempat dah nak beli kain ps2 jahit, beli yang siap jela kan, tercongok kat depan laptop dari 10am until 1pm (errrr, bangun lambat, tapi dah mandi okeh!).....terjumpa satu website, sangat la cantik die punyer kain, rambang mata weyh, tapi yang comel2 almost sold out lah.....kalau berminat boleh click sini  Azzara Cottons.....




suka sangat yang stripes 2, tapi dah sold out....yang 2 lagi tu pon comel tapi tak rasa macam comel sangat ke? nanti nampak macam budak2 pulak.....hahaha, tetiba jer gila sangat kat cotton nie, tak tau la kenapa......tengok orang lain pakai macam sweet jer......
http://www.emocutez.com


please tiey.....A503, A504 pon comel kan? tapi untuk budak2 la kan? aku budak2 lagi....haha
(ish, tadi ckp mahu baju siap, ni kain aje)







p/s: mahu beli ni
********************************************





10 comments:

tiey said...

kalu bli bilo ms plok nk jahit weh

nAdiEy said...

haha, xtau lah 2, xdey doh nk jahit....tinggal 503 jah, hok lain sold out dh....rm120, rajo aji?

apik pehe said...

ceit mu mudo lg..tua doh tu..hahha..isk2,kain dak ppuan ni mahal sgt..

nAdiEy said...

apik: haha, mudo lagi lah, xcayo lah 2, mu jah hok tuo....mesti lah mahal, kain bju melayu pon ado jgk hok mahal =P

Hamzah Ian said...

fuhyoo.. komen2 diatas dlm loghat terengganu kan??? wa~~

nAdiEy said...

hamzah: haha, bukan terengganu, tapi kelantan, terengganu lain sikit =P

apik pehe said...

aihh..tolong sikittt..hehehe..i mudo lg tau..baru 19 tahun..wahahha

nAdiEy said...

apik: haha, hey u! i lagi muda lah, 18 thn baru...kekeke

tiey said...

mahal weh

nAdiEy said...

tiey: 2 la, tapi comey ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails