Friday, August 20, 2010

bila budak2 ada facebok...

pening...pening...pening....bila ramai relatives dah mula add menge'add' kat facebook......kalau umur lebih kurang sama takpe la jugak kan.... maksudnya boleh dikatakan remaja lagi la...ini bila pak cik, mak cik pon nak add jugak, rasa tak free nak meng'huhahuha'kan diri ini dengan kawan2, tak selesa bila they found another side of me yang diorang tak penah nampak.....kalau yang dekat2 dengan rumah tu terpaksa la approve jugak kan, kalau tak cakap ape pulak nanti....yang jauh2 terus block! hahaha, jahat tak? jahat tak?
http://www.emocutez.com


then last saturday someone with a name Nur Ameerah cuba menge'add'....dengan malas nak tgk gambar, just approve je since ingatkan kawan masa kat MRSM dulu....tup2 sepupu, budak hingusan yang baru darjah 4.....adoi la wei, mesti keje mama diorang lah tu kot....dua hari lepas nur amalin pulak came in, 5 minit lepas anis maisarah....pening2 weyyy!!!! ini bukan remaja, ini budak2 sekolah rendah!
http://www.emocutez.com



speechless ok! dearest cousins, korang memang advanced lah....http://www.emocutez.com


today, they started to comment on my masum photos.....ini lagi satu yang buat aku speechless, nak tercekik pon ada....



how am i supposed to respond to that?????


sampai sekarang aku biar jer, penah jugak ber'sms' dengan budak2 2, kalau aku tak balas tau tak diorang buat ape? diorang anta sms cakap "kak nadiah, cepat lah balas".....hah! nasib baik diorang tak buat mcm 2 kat facebook....fuhh
http://www.emocutez.com



adik2 sayang~~kak nadiah boleh layan sangat2 kalau kat rumah, tapi not kat facebook ok.....aihhh, puasa jangan tinggal nanti kak tiey bagi duit raya....hahahaha, kak nadiah xde duit....kikikiki













p/s: rindu la kak nadiah la 2.....hehehe
******************************************







10 comments:

royal joe budu said...

yaaa.. facebook tempat add fren2 satu kepala..bukan tempat add relatives..serabut plak ramai relative kat fesbuk kan..

nAdiEy said...

royal joe budu: haha, style lah nama u....
haaaa, kan2, xbest kan ada ramai sedara kt fb...=P

Drunbella Khoo said...

siblings i pun i tak approve.
nanti takda privacy lah.
hihihihihi.
:p
kang nak mengarut pun xleh.

nAdiEy said...

drunbella khoo: haaa, sibligs yang 1 kepala je approve, btul3....nak mengarut pon kena tapis2....hehe

ken said...

dulu saya suka main facebook.. tapi sekarang sudah kurang.. =)

nAdiEy said...

ken: saya pon sama, just tgk status member2 aje....=)

tiey said...

bakpo aku???? weh nyesal la aku accept request sepupu2 mg tuh..blh dop aku nk delete?

nAdiEy said...

tiey: haha, sbb mu ado duit lah....weyh, block slaluh la, nok x? haha

tiey said...

tp aku accept dh...dio tahu x kalu aku delete?

nAdiEy said...

aku pon accept doh jgk....jnge delete tp block, kalu block meme dio xjupo dh fb mu, mace mu plok hok delete fb.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails